Balkóny a střešní terasy systému Triflex

/autor: /

Často zanedbáváme balkóny, lodžie, střešní terasy a arkády. Beton oprýská, spáry netěsní nebo je povrch prostě opotřebovaný. Tak chátrají cenné obytné plochy a stanou se odkladištěm nebo nemohou být využívány vůbec. Ukážeme vám, že to jde i jinak! Triflex kombinuje moderní těsnící technologie z tekutých materiálů PMMA s mnoha možnostmi tvorby. Získáte nejen dlouhodobé řešení, ale můžete vaše venkovní prostory přizpůsobit vašemu vkusu. Tím stoupá kvalita bydlení a cena nemovitosti.



Zvolíte-li těsnění Triflex z tekutých umělých hmot, volíte alternativu, ze které budete mít dlouhodobě radost. Třicetileté reference potvrzují kvalitu našeho řešení. Systémy Triflex jsou vhodné pro sanace i novostavby. Díky mnohostranným vlastnostem materiálu je obvykle možné ušetřit náklady na odstranění starých obkladů.


TRIFLEX BTS – P
Triflex BTS-P je celoplošně rounem armované prémiové těsnění, které se používá nad užívanými prostorami a na plochy se zvýšeným nebezpečím trhlin. Po těsnění je možné přímo chodit, má vysokou mechanickou odolnost. Speciálně vyvinutý systém pro balkóny, střešní terasy a arkády z polymetylmetakrylátu (PMMA) dlouhodobě ochraňuje stavbu.



TRIFLEX BWS
Triflex BWS je celoplošně rounem armované těsnění pod cizí obklady. Systém je možné použít jak pod volné lehké laťové rošty nebo těžké deskové obklady, tak i s pevně lepenou dlažbou. Díky nízké stavební výšce a malé plošné hmotnosti se toto těsnění PMMA používá i při péči o památky.



Těsnění detailů a spár jsou silnou stránkou Triflexu. Elastický materiál je nanášen tekutý a celoplošně přilne v jednom odlití na jakoukoliv myslitelnou formu konstrukce a utěsní tak základ beze švů a spár. Díky nízké stavební výšce, která je pouze několik milimetrů, mohou být olemovány i balkónové dveře s nízkou výškou připojení.



Barvy vnesou život do bytu – a také na balkón. Proč jen sanovat, když můžete zároveň i tvořit? Systémy z tekutých hmot Triflex je možné vyrábět v různých barvách. Vytvořte si váš venkovní prostor podle vašich představ a vkusu.



 


Na obdobné téma:


Vodotěsné systémy Triflex
TRIFLEX PRODETAIL – Specialista na ukončení a opravy