Nová podoba portálu izolace.cz

/autor: /

V současné době pro Vás připravujeme celkovou rekonstrukci portálu, jejíž součástí je rozšíření, zkvalitnění a zpřehlednění informací pro uživatele portálu.


Spuštění nové podoby portálu plánujeme na jaro 2013. Můžete se těšit na novou strukturu včetně fulltextového vyhledávání, filtrování podle základních hesel a další vylepšení pro rychlejší získávání informací. Kromě stávajících rubrik můžete očekávat několik novinek jako např. diskuzní fórum, sekci novinek, legislativy a další.


Portál se kromě odborné veřejnosti bude také více zaměřovat na studenty stavebních oborů, ale i na návštěvníky portálu z řad laické veřejnosti, kterou stále více trápí problematika kvalitních, či spíše nekvalitních izolací.


Kromě uveřejňování odborných článků a poskytování rad nabízíme v rámci webového portálu také možnost prezentace pro společnosti, které se stavebními izolacemi a stavební fyzikou zabývají. Zájemci se budou moci zaregistrovat v databázi firem, která bude přinášet aktuální data a poskytne tak všem návštěvníkům správné informace. Stávající uživatelé se převedou v rámcí přenosu databází. Ověřte si tedy zda jsou právě Vaše data aktuální.


O podrobnostech k celkovému přechodu na novou platformu Vás budem včas informovat veřejně prostřednictvím dalších článků. Informace je možno také získat na základě dotazů na e-mail redakce@izolace.cz. Na takto položené dotazy pak budeme odpovídat hromadně všem, kdo o to požádají.