Otvorové výplně stavebních konstrukcí

/autor: /

Počet závazně přihlášených účastníků celostátního odborného semináře Otvorové výplně stavebních konstrukcí, konaného dne 10.10. 2006 v Hradci Králové,  překročil hodnotu 150 delegátů. I přesto, že do uzavření přihlášek zbývá posledních 30 dní, dá se očekávat naplnění kapacity vyhrazeného jednacího sálu KC Aldis.


Hlavní cíle semináře jsou upozornění na zásadní nedostatky při výrobě a montáži otvorových výplní, a seznámení s požadavky nové evropské normy ČSN EN 14 351-1 upravující problematiku otvorových výplní. Po nabytí účinnosti této normy bude její dodržování důsledně kontrolováno.


Všech 16 odborných přednášek semináře je určeno výrobcům otvorových výplní a příslušenství, firmám provádějícím montáž, stavebním firmám, majitelům objektů – investorům (bytovým družstvům a SVJ), technické veřejnosti.


Program semináře se zaměřuje především na okna (včetně střešních), dveře, vratové systémy, požární uzávěry.


Seminář pořádá STAVOKONZULT, celý program a přihlášky jsou volně ke stažení na www.stavokonzult.cz . Dotazy k semináři směřujte na telefoní číslo +420 777 769 719.


V rámci mediálního partnerství semináře Vám nabízí portál www.izolace.cz možnost rychlého stažení programu, podrobnějších podkladů a především on-line přihlášení.


On-line přihlášení na seminář


Program, přihlášku, prezentace i další informace (pfd)


Seznam i rozpis přednášek