Dne 4. 2. 2021 proběhla konference (webinář) Izolace 2021

/autor: /,

Všem, kteří participovali na této konferenci, moc děkuji a vážím si, že i v situaci, kdy jsme ochuzeni o možnost se potkat osobně, nerezignovali na tradici. Na každé situaci je nutné hledat pozitiva, protože objektivní skutečnost nezměníme, a tak je nutné využít toho, že musíme kontaktní konferenci vyměnit za distanční webinář.

Ocenění Řád zlatého hořáku si převzali osobně v místě živého vysílání zleva pan Ing. Ivan Misar, Ph.D. a Ing. Luboš Káně, Ph.D. Ocenění tradičně předal pan Ing. Marek Novotný, Ph.D., pár slov k tomuto ocenění pronesl vzdáleně pan profesor Ing. Jozef Oláh, PhD.

I tak si myslím, že i letošek přinesl řadu pozitivního. Kromě zajímavých informací, přinesl jednu velmi důležitou zkušenost – kombinace mezi kontaktní konferencí a distančním webinářem, je rozumné rozšíření působení informací.

Pro příští rok doufám, že se sejdeme kontaktně na tradičním místě v Letňanech, ale určitě nezapomeneme, na možnost vzdáleného připojení k této konferenci, protože komplikace spojené s dopravou mnohdy znemožňují se jí zúčastnit.

Téma konference Izolace 2022 ještě hledáme, i když máme horké favority (jedním z nich je zateplování s hlavou a bez hlavy a několik dalších). Zde bych se Vás rád zeptal, která témata by byla pro Vás zajímavá. Pečlivě zvážíme a zkusíme najít to, co je nejzajímavější a nejpotřebnější.

Koncem jedné konference/webináře, začíná příprava následující. Takže mi dovolte ještě jednou poděkovat a zároveň pozvat k účasti na příštím ročníku v roce 2022.

Ing. Marek Novotný, Ph.D.
odborný garant konference Izolace 2021