For Arch 2005

/autor: /

Mezinárodní stavební veletrh For Arch Praha 2005 má letos před sebou již svůj 16. ročník. Pražský veletržní areál Letňany otevře své brány návštěvníkům ve dnech 20. – 24. září 2005. Stavební veletrh For Arch představí maximálně širokou prezentaci tuzemských i zahraničních firem a podniků všem účastníkům z řad odborníků i laické veřejnosti. Ve výstavním kalendáři má veletrh pevnou pozici a každým rokem umí přilákat více než sto tisíc návštěvníků.


V rámci programu letošní výstavy se můžete těšit například na mnoho doprovodných akcí, z nichž oboru stavebních izolací je nejbližší jeden ze stěžejních programů nazvaný „nízkoenergetické stavění.“ Pod tento tématický celek spadá kupříkladu odborný seminář „Energetická náročnost staveb.“


Pokud budete chtít navštívit letošní ročník For Arch v Praze, pak vězte, že se na výstaviště dostanete městskou hromadnou dopravou zdarma (veletržní linka číslo 758 ze stanic metra Českomoravská a Vysočanská) a za vstup do areálu výstaviště zaplatíte vstupné v rozmezí od 10 do 300 Kč.


Více informací o celém veletrhu naleznete na oficiálních stránkách.


Připraveno z podkladů tiskových zpráv ABF 2005.