Kamenná vlna Rockwool na rozhlasových vlnách

/autor: /

Jaké části domu zateplit a ušetřit? Jakou izolaci na zateplení použít? Jaká tloušťka izolace je vhodná pro zateplení fasády či střechy? Na tyto a mnohé další otázky nyní dostanete odpověď v pořadu o úsporách při zateplování, který po prázdninové pauze pokračuje každé pondělí na vlnách rádia Frekvence 1.
 
Zástupce společnosti Rockwool ve svých odpovědích na všetečné otázky moderátorky přináší praktické rady na témata z oblasti zateplování podlah, fasád, střechy a další zajímavé informace související s výstavbou nízkoenergetických i pasivních rodinných domů, které jsou považovány za trend současné doby.


Energeticky úsporné bydlení je s otázkou kvalitního zateplení jednoznačně spjato. V pořadech se rovněž dozvíte, proč je výběr kvalitní izolace prvořadý a jaké úspory vám správné rozhodnutí přinese. Je řada levných izolačních materiálů, u kterých ušetříte při jejich nákupu, dlouhodobý efekt je však minimální. Volbou kvalitní izolace z kamenné vlny Rockwool volíte izolační materiál s mimořádnými tepelněizolačními vlastnostmi, který snižuje vaše náklady na vytápění, chrání váš dům před požárem, výrazně tlumí hluk a díky svému přírodnímu původu je šetrný k životnímu prostředí. Volba tepelné izolace z kamenné vlny je volbou bezpečného, zdravého a ekologického bydlení.


Až do konce září každé pondělí před 14. hodinou odpoledne získáte na rádiu Frekvence 1 jednoduchý a praktický návod, jak postupovat při zateplení, abyste dosáhli na dotaci, minimalizovali náklady na vytápění a především ušetřili. U zateplení totiž jednoznačně platí, že „kvalitní izolace = investice k nezaplacení.“ Další zajímavé informace týkající se tepelných izolací Rockwool včetně tipů, jak ušetřit při zateplení vašeho domu, se dozvíte na portále věnovaném úsporám energie www.zacnetesetrit.cz.