Konference IZOLACE 2013

/autor: /

Vážení přátelé izolací a stálého vzdělávání. V tomto roce si pro Vás společnost A.W.A.L., s.r.o. pod odbornou garancí Ing. Marka Novotného, PhD. přichystala celodenní konferenci s tématem, které je v současné době jedno z nejvýznamnějších. Poruchy plochých střech.


Příspěvky budou prezentovat významní výrobci, ale i specialisté (většinou soudní znalci) na tuto problematiku. Prostor na na této konferenci dostanou i pedagogové českých a slovenských vysokých škol stavebního zaměření.


Také se vzpomene na pana doc. Ing. Antonína Fajkoše, CSc. Redakce časopisu Střechy, Fasády, Izolace vyhlásí v rámci konference vítěze Memoriálu Antonína Fajkoše z řad mladých studentů, kteří  soutěžili v o nejlepší návrh střešních plášťů nebo práci v oblasti plochých střešních plášťů a izolací.


Spojení s veletrhem Střechy Praha a dalšími partnery se velmi osvědčilo, protože umožnilo spojit několik vysoce zajímavých událostí do stejného místa a času. Za organizátory konference si Vás tímto dovolujeme pozvat na konferenci Izolace 2013, která bude 6. února 2013 v areálu PVA EXPO Praha v Letňanech společně s veletrhem Střechy Praha 2013 a Solar Praha 2013 (6.2-9.2. 2013).


Podrobnosti, aktuální informace a registrace bude k dispozici stejně jako předešlé roky na našem portálu, který je tradičně hlavním mediálním partnerem konference. Nezapomeňte proto sledovat portál ww.izolace.cz, aby Vám žádná informace neutekla. První budou následovat v nejbližších dnech.