Přijďte na veletrh Střechy Praha 2016 a vyhrajte střechu!

/autor: /
Již 18. veletrh STŘECHY PRAHA proběhne 21. – 23. 1. 2016 v PVA EXPO PRAHA Letňany společně s veletrhem ŘEMESLO PRAHA a veletrhem úspor energií SOLAR PRAHA.
Prezentovat se bude na 150 výrobců a dodavatelů střešních materiálů, nosných konstrukcí, izolací, střešních oken, doplňků, fasádních systémů, nářadí a strojů, včetně solárních systémů a dalších komodit z oblasti obnovitelných zdrojů energie. Veletrh nabídne pro každého návštěvníka se zájmem o střechy, rekonstrukce a úsporné bydlení atraktivní program přednášek, bezplatná poradenská centra i praktické ukázky řemesel. Připraveny jsou např. konference Izolace 2016 s tématem Obvodové pláště a stavební fyzika, fórum Dřevěné konstrukce střech, konference Plechové střešní krytiny, semináře Navrhování a realizace zateplení staveb či představení nového portálu Mistři řemesla. Fórum Energetická soběstačnost v praxi bude řešit aktuální otázky střešní fotovoltaiky a akumulace energie. Dozvíte se na co si dát pozor při podání žádosti v programu Nová Zelená Úsporám.
o1.jpg
Ilustrační foto (zdroj autor)

Pro návštěvníky je též připravena oblíbená soutěž v podobě slosovatelné ankety o hodnotné ceny. Hlavní cenou je pálená střešní krytina TONDACH – 120 m2 základních tašek dle výběru! Získat lze i poukaz na okapový systém od firmy Lindab v hodnotě 10 000 Kč, moderní přepěťovou ochranu s dálkovým ovládáním úspory energie od Pražské energetiky a další ceny. Anketní lístek je k dispozici u pokladny ke každé vstupence.

ZDE můžete získat zlevněnou vstupenku na souběh veletrhů Střechy Praha, Solar Praha, Řemeslo Praha, For Pasiv, Cesty dřeva a soutěžní přehlídku stavebních řemesel SUSO 2016!