Veletrh Střechy Praha ONLINE ve dnech 26. – 27. února 2021

/autor: /

Veletrh Střechy Praha se ve své tradiční podobě vzhledem k pandemii nemůže uskutečnit. Pro rok 2021 jsme proto připravili platformu, která zprostředkuje kontakt mezi vystavovateli a návštěvníky nově v ONLINE prostředí.

Videoukázka virtuálního prostředí
ONLINE prostředí bude přehledné, jednoduché na ovládání i zábavné. Vystavovatelé osloví zájemce bez omezení a bez rizika pro své zaměstnance prostřednictvím funkčních virtuálních stánků. Připraveny jsou 3 typy stánků – BASIC, STANDARD A EXCLUSIVE. Tyto stánky si vystavovatelé jednoduše dovybaví svými materiály (dle typu stánku mohou vystavit 10 až 40 produktů nebo služeb), nahrají své marketingové prospekty s možností stahování, umístí své referenční fotky či instruktážní videa. K dispozici bude manuál s technickými parametry a návodem, jak postupovat, včetně zajištění zákaznické podpory z naší strany. Na stánku lze uspořádat soutěž pro návštěvníky, generovat slevové vouchery či připravit další marketingové aktivity. Svou nabídku firmy představí v reálném čase jako při tradičním veletrhu. S návštěvníky mohou komunikovat naživo a přitom bezpečně přes chat či videohovory. Po akci budou k dispozici informace statistiky návštěvnosti daného stánku.

Návštěvníci budou mít vstup zdarma a mohou se v klidu a z pohodlí svého domova či kanceláře dozvědět potřebné informace od vystavujících firem. Připraven bude doprovodný program přednášek a webinářů na zajímavá témata, poradenství a soutěže. Návštěvník potřebuje pouze počítač, tablet nebo telefon a připojení k internetu.

Online veletrh Střechy Praha navazuje na předchozí velmi úspěšné ročníky konané na pražském výstavišti v Letňanech. I když se nemůžeme potkat osobně, snažíme se zachovat kontakt mezi vystavovateli a návštěvníky, aby i v nelehké době díky moderním technologiím mohli navázat skutečné osobní vztahy.

Tým Střechy Praha
www.strechy-praha.cz