Využijte poslední pěkná místa k prezentaci na 14. veletrhu Střechy Praha

/autor: /

14. ročník mezinárodního odborného veletrhu Střechy Praha proběhne nově v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech  8. – 11. 2 . 2012. V souběhu se tradičně koná výstava o úsporách a alternativních zdrojích energie s názvem Solar Praha. Novinkou je souběh se 7. veletrhem dřevostaveb For Wood.  Více o novinkách na: http://www.strechy-praha.cz/vystava/vyhody-zmeny-terminu-mista-konani


Přesunem do Letňan se zlepší dopravní dostupnost pro vystavovatele i návštěvníky, nebude problém s parkováním, veletrh proběhne v moderních výstavních halách s moderním systémem topení. Zajištěna je bezproblémová logistika a též prostorné zázemí vstupní haly s kompletním vybavením.


Velmi příjemné budou pro vystavovatele jistě i nižší ceny služeb (přípojky elektřiny, vody, parkování) a cenové zvýhodnění větších výstavních ploch. Bonusem je oproti předchozím ročníkům jeden výstavní den navíc bez navýšení ceny za plochu. Veletrhy tedy proběhnout od středy 8. 2. do soboty 11. 2. 2012. 4. výstavní den (středa) je tedy zdarma!


Součástí veletrhů Střechy Praha a Solar Praha bude jako vždy kvalitní odborný doprovodný program, prestižní soutěže Zlatá taška a Zlaté slunce o nejlepší exponáty veletrhu, i soutěž MetalStar o nejlepší kovovou střechu a její detail realizovanou v roce 2011.


V rámci prvního dne odborného veletrhu Střechy Praha proběhne 13. ročník konference Izolace, kterou pořádá společnost A.W.A.L.


Jedním z odborných garantů a vystavovatelů bude i tento rok Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT). Novinkou je ovšem rozšířená vzájemná spolupráce. Na veletrhu budou poprvé k dispozici všem návštěvníkům služby Stavebního poradenského centra, které bude provozovat ČKAIT. Toto centrum poskytne návštěvníkům veletrhu bezplatně odborné rady z oblasti právních předpisů, provádění a navrhování staveb se zaměřením na střechy, úspory energií a dřevostavby. Informace a odborné konzultace poskytují nezávislí odborníci. Zároveň se ČKAIT, která sdružuje a na akci zve více než 28 tisíc odborníků, bude prezentovat samostatným stánkem.


Nově je pojat i katalog veletrhu – bude koncipován jako nadčasový Průvodce světem střech. Distribuován bude i na dalších místech v průběhu roku 2012 u prodejců střešních materiálů po celé ČR.


Nově lze vyplnit přihlášku k účasti přímo na webu a ihned vytisknout, s tím souvisí také nový vzhled přihláškových formulářů.


Novinek k připravovanému 14. ročníku veletrhu Střechy Praha je mnoho, jejich cílem je pozvednout kvalitu a celkovou úroveň služeb jak pro vystavovatele, tak i pro návštěvníky.


Ještě je čas přihlásit se k účasti!


Více informací naleznete na www.strechy-praha.cz.