Zveme Vás na 10. ročník konference Izolace 2009 – zaregistrujte se již nyní

/autor: /

Rok se s rokem sešel a opět je tu čas, kdy si dovolujeme pozvat Vás na další, tentokrát jubilejní, 10. ročník konference IZOLACE 2009.
Již od roku 2000 pořádá společnost A.W.A.L. s.r.o. konferenci tematicky zaměřenou na problematiku stavební fyziky a stavebních izolací střešních i obvodových plášťů a spodních staveb. Konference je určena pro širokou odbornou veřejnost z řad projektantů, architektů i stavebníků.
A na co se můžete těšit tentokrát? Tento ročník bude tematicky zaměřen na problematiku stavební fyziky a jejích aplikací v praxi. Vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně rozsáhlé téma, bude rozděleno do tří částí.
První z nich bude věnována dámě stavební fyziky tepelné technice. Součástí tohoto bloku bude mimo jiné v současnosti velmi diskutované téma hodnocení energetické náročnosti budov a návrh úsporných opatření.
Ve druhé části se zaměříme na denní osvětlení a proslunění budov. Zmíníme se o nedávných  změnách v legislativě a právních důsledcích světelnětechnických studií.
Do třetice se dozvíte zajímavosti z oblasti akustiky a perličky z měření v terénu.
Doufáme, že námi nabízená témata budou pro Vás dostatečným důvodem navštívit připravovaný 10. ročník konference IZOLACE 2009, který se bude konat dne 28.1.2009 v Konferenčním centru City na pražském Pankráci. Zároveň Vám chceme poděkovat za Vaši přízeň v uplynulých letech a budeme se těšit na to, že se budeme i nadále setkávat.


Na našich webových stránkách pravidelně aktualizujeme program konference. Novinkou, kterou připravujeme, je soutěž o volný vstup na konferenci a bonusem v rámci vložného je navíc slosování registračních čísel a lístky do tomboly. Účastníci tak mohou získat hodnotné ceny. Výtěžek z tomboly půjde na rozšíření vzdělávání do středočeských dětských domovů.


Registraci na konferenci Izolace 2009 můžete provést zde.


 


Za organizátory konference


A.W.A.L. s.r.o.