Pozvánka na Stavební veletrhy Brno, 12. – 16.4.2011

/autor: /

Ve dnech 12. – 16. dubna se v Brně uskuteční veletržní svátek pro všechny, kdo chtějí mít přehled o trendech v současném stavebnictví, stavebních materiálech a technologiích, ale i v bydlení a interiérech. Stavební veletrhy Brno udávají směr.


Mezinárodní stavební veletrh se v Brně uskuteční již po šestnácté a svou účast přislíbili přední lídři všech prezentovaných oborů, jak z ČR, tak i ze zahraničí. Návštěvníci se mohou těšit na prezentace nejžhavějších novinek ze všech oblastí stavebnictví, technického zařízení budova a interiéru. Ústředním tématem jsou letos úspory energií, které budou k vidění prakticky na všech stáncích vystavovatelů, v nezávislých odborných poradenských centrech, a v neposlední řadě také v odborném doprovodném programu.


Souběžně s SVB probíhají i další zajímavé výstavní akce. Bydlení a interiéru je věnován MOBITEX, investičním příležitostem a rozvoji regionů URBIS INVEST a komunálním technologiím URBIS TECHNOLOGIE. Výstava Eden pak představuje montované rodinné domky, stavební materiály a problematiku financování bydlení.


Zdroj: www.bvv.cz



Na stránkách veletrhu – www.bvv.cz můžete vyhrát volný vstup na veletrh. Stačí odpovědět na dvě otázky a vstupenka může být vaše.


Na viděnou na Stavebních veletrzích v Brně se těší Redakce