Pozvánka na veletrh Střechy Praha

/autor: /

Srdečně Vás zveme na 12. ročník mezinárodního veletrhu Střechy Praha. Tato největší přehlídka střešních krytin, oken, doplňků, výrobků pro půdní vestavby, izolací, řemesla a služeb pro stavbu a renovaci střech v České republice se bude konat 28. – 30. ledna 2010 v Průmyslovém paláci na Výstavišti v Praze – Holešovicích. Spolu s veletrhem Střechy Praha proběhne již pošesté i výstava Úspory energií a obnovitelné zdroje. Mottem 12. ročníku je „Jak šetřit peníze i životní prostředí“. Ve stejném duchu se ponese i většina přednášek a seminářů určených pro odbornou a širokou veřejnost. Špičkoví odborníci se v nich zaměří na témata týkající se střech a jejich zateplování, solárních a nulových domů, dřevostaveb, či fotovoltaiických elektráren.
Neméně zajímavé budou i přednášky týkající se programu Zelená úsporám, jehož cílem je například podpora kvalitního zateplování bytových a rodinných domů, úspora energií a využití obnovitelných zdrojů. Přednášky nabídnou návštěvníkům nejen poradenství v dané oblasti, ale i odpoví na otázky spojené s tímto tématem. Během veletrhu se uskuteční dvě, jedna pro odborníky, druhá pro širokou veřejnost.
Nedílnou součástí veletrhu jsou samozřejmě tradiční střechařská témata a dřevostavby, která mají na veletrhu své místo již od samotného začátku. Těm se budou věnovat odborníci se Stavební fakulty ČVUT a mnoho dalších uznávaných specialistů z oboru. Některé přednášky povedou i samotní studenti Stavební fakulty, kteří jistě svým novým a nápaditým pohledem na problematiku týkající se střech mohou inspirovat nejen odborníky, ale i laickou veřejnost.
Ani na 12. ročníku veletrhu nebudou chybět prestižní soutěže. Stejně jako minulý rok budou moci návštěvníci hodnotit nejpoutavější expozici. Vystavovatelé si pak mohou z veletrhu odnést titul za nejlepší vystavovaný exponát v soutěži Zlatá taška, anebo získat ocenění za nejlepší kovovou střechu a její detail v soutěži MetalStar 2009. Návštěvníci se pak mohou zapojit do soutěže, ve které mohou vyhrát střechu na rodinný dům zdarma.
Těšíme se na Vaši návštěvu.
Více informací a veškeré novinky naleznete na našich internetových stránkách
 www.strechy-praha.cz.