Torzální architektura II

/autor: /, , , ,

rádi bychom Vás pozvali na odborný seminář připravovaný Společností pro technologie ochrany památek – STOP a ve spolupráci s NPÚ, na téma:

TORZÁLNÍ ARCHITEKTURA II
Technologie konzervování, památková obnova

Termín konání: čtvrtek 29. listopadu 2018 Místo konání: Přednášková aula domu ABF, Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství, Václavské nám. 833/31 (v průchodu), Praha 1

Seminář je realizován s finanční podporou Ministerstva kultury České republiky.

Program semináře

Výše účastnického poplatku je 1300 Kč za osobu (v případě platby až na místě v hotovosti je výše účastnického poplatku navýšena o manipulační poplatek ve výši 150 Kč za osobu). Pro studenty odborných škol (vyjma přidružených členů) činí výše poplatku 350 Kč (bez nároku na sborník). Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Členové STOP mají vstup za podmínek dle uzavřené Smlouvy o přidruženém členství.

REGISTRACE

Registrace pro členy

Registrace pro NPÚ

Přihlášení je možné pouze pomocí registračního systému, přes registrační formulář (viz odkazy výše). Přihlášení je možné do 28. 11. 2018 nebo do vyčerpání kapacity přednáškového sálu.

Platbu účastnického poplatku je nutné provést až po registraci, a to bankovním převodem nejpozději do 28. 11. 2018 na číslo účtu: 2600533432/2010 (Fio banka a.s.), variabilní symbol obdržíte e-mailem po registraci.

Pro dotazy jsme Vám k dispozici na: tel.: 730 850 950, e-mail: seminare@pamatky-stop.cz

Těšíme se na Vaši účast.

Za organizačního garanta – STOP Ing. Monika Najmanová