Tremco illbruck kupuje Prosytec, Francie

/autor: /

Akvizicí společnosti Prosytec SAS, předního výrobce tmelů pro izolační skla, Tremco illbruck International posiluje svoji tržní pozici v Evropě. Zákazníci z této transakce budou mít prospěch díky zvětšení trhu a  technickým znalostem rozšířené firmy.


Tremco illbruck International oznamuje akvizici francouzské společnosti Prosytec SAS, což je plně v souladu s jeho mezinárodní strategií růstu . Prosytec SAS má 63 zaměstnanců a vytváří roční obrat kolem 26 milionů Euro, což ho řadí mezi vedoucí dodavatele produktů na výrobu izolačních skel a konstrukčních lepidel ve Francii a celé jižní a východní Evropě. Sídlo společnosti je v Paříži a výrobní závod je v Dijonu. “Akvizicí Prosytecu získáváme přístup k inovativním technologiím a upevňujeme naší pozici na trhu tmelů izolačních dvojskel”, říká Reiner Eisenhut, president a výkonný ředitel Tremco illbruck International. “Know-how Prosytecu v oblasti izolačních dvojskel přináší vyšší konkurenceschopnost celé skupině. Naši zákazníci v celé Evropě budou těžit ze spolupráce s námi jako inovativním partnerem.”


Získáním Prosytecu Tremco illbruck dále rozšiřuje svojí Evropskou organizaci. 1000 zaměstnanců v 15 prodejních a 5 výrobních jednotkách vyrábí a nabízí inovativní těsnicí systémy pro stavebnictví v celé Evropě.


Odborníci na těsnicí a povětrnosti odolné materiály


Tremco illbruck je předním dodavatelem těsnicích materiálů pro okna, fasády a izolační skla. Navíc nabízí dokonalé technologie a znalosti v oblasti vodotěsných materiálů, produktů na střechy a podlahy. Tremco illbruck prodává na evropském trhu vysoce kvalitní produkty značek Tremco, illbruck, Perennator, Compriband a Nullifire.