Defekty budov 2018, 29. a 30. 11. – program konference

/autor: /

Ve dnech 29. a 30. 11. se uskuteční v prostorách českobudějovické Vysoké školy technické a ekonomické 10. ročník mezinárodní vědecké konference

DEFEKTY BUDOV 2018

Katedra stavebnictví Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích pod záštitou rektora VŠTE, doc. Ing. Marka Vochozky, MBA, Ph.D., a ve spolupráci s Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků (ČKAIT) si Vás dovolují pozvat k účasti na 10. ročníku mezinárodní vědecké konference Defekty Budov.
Aktuální ročník konference navazuje na sérii předcházejících ročníků konference zaměřujících se především na vady, poruchy a následné sanace a rekonstrukce konstrukcí a budov. Letošní ročník konference mimo jiné nabízí také speciální sekci zaměřenou na BIM, tedy informační modelování budov, ve fázi návrhu, výstavby a také provozu budov. Konference představuje šanci prezentovat nové pokroky a výsledky výzkumu v celém průřezovém spektru oboru stavebnictví. Konference propojuje teoretické složky vědy a výzkumu s poznatky praxe. Hlavním cílem konference je prezentace výsledků vědeckých výzkumů a praktického řešení v oblasti stavebnictví a architektury s přihlédnutím k principům trvale udržitelného rozvoje.
Termín konání:                                čtvrtek 29. 11. 2018 a pátek 30. 11. 2018
Místo konání:                                 areál VŠTE, Okružní 10, 370 01 České Budějovice
Možnost parkování:                            na přilehlých parkovištích VŠTE
Program konference bude složený z přednášek renomovaných a uznávaných odborníků. Program konference má oslovit především projektanty, pracovníky realizačních firem, ale také studenty, kteří mají možnost prezentovat výsledky svých odborných prací. Jednacím jazykem konference je čeština, slovenština, a angličtina.

Program konference