Spustili jsme registraci na konferenci Izolace 2019

/autor: /,

S radostí oznamujeme, že se nám opět podařilo zorganizovat odborný program konference a srdečně Vás na ní zveme. Organizace a odborný program A.W.A.L. s.r.o., Jozef Oláh, František Kulhánek a Marek Novotný.

We are pleased to announce that we have managed to organize a conference program again and we cordially invite you. Organization and Expert Program A.W.A.L. s.r.o., Jozef Olah, Frantisek Kulhanek and Marek Novotny.

Konference je určena všem, kteří se zajímají o problematiku izolací a nechtějí, aby jim neteklo na hlavu. Tedy, přednášející v letošním roce, budou přednášet nejen současné trendy, ale zmíní se i o trendech v minulosti.
Nesmíme zapomínat na historii a na to, co se povedlo, ale také, co se nepovedlo a jaké byly slepé uličky. Konečně jsme přeborníci v hledání a znovu objevování slepých uliček. Je zajímavé, kolikrát musíme identifikovat vady a chyby, než je eliminujeme natrvalo.
Historie se mnohdy opakuje, opakují se stejné chyby, protože je to jednoduché, opakují se stejné materiály, stejné postupy a řada dalších negativních postupů. Katastrofou současné doby jsou ceny, ceny a ceny. Vyhrává v prvním kole ten, kdo je nejlevnější, další otázkou jsou ta další kola – život, jak dlouho to, ta střecha, ten izolační systém vlastně vydrží. S plnou odpovědností prohlašuji, že nejlevnější není nejlepší a nejtrvalejší, dokonce bych chtěl prohlásit, že to nejlevnější je nerizikovější z hlediska jak životnosti, tak i adrenalinu a zlobení se v krvi.

Všechny příspěvky v sobě budou mít minulost, ale hlavně pozitivní budoucnost tak, aby si každý odnesl poznatky, které jsou důležité pro budoucnost (bezrizikovou a bezporuchovou).

1. 12. byla spuštěna registrace, v případě dotazů nás kontaktujte na e-mailu: konference@izolace.cz.